Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Címke: pénztárcabarát ételek

Cikkek

Alapételek

Pénztárcabarát fogások hó végére - kevesebb, mint 5 hozzávalóból!

Amikor egy-egy hónap plusz hétvégével örvendeztet meg bennünket, és csak komoly matekozással tudunk kijönni a konyhapénzből, akkor jó, ha kéznél van egy pár kiadós és finom fogás receptje. Mutatunk néhányat! ...

0

Alapételek

Hétvégi menü fillérekből: háromfogásos ebéd, ami a pénztárcádat sem terheli!

Zseniális menüsort varázsolhatsz kevés pénzből is! A következő receptekkel biztosan nem nyúlsz mellé, ugyanis nemcsak megfizethető ebédet hozhatsz ki belőlük, de garantáltan imádni is fogják őket. ...

0

Desszert

12 olcsó és gyors desszert, amivel spórolhatsz a hó végén!

Ki ne ismerné a szűkös, hóvégi napokat, amikor kevés pénzből kell okosan gazdálkodni? Szerencsére kevés és olcsó alapanyagból is készülhet ellenállhatatlan desszert! Íme 10 pénztárcakímélő recept. ...

0

Alapételek

Vega, tepsis, töltött és pogácsás: 9+1 egyszerű fasírtrecept, amit ki kell próbálnod!

A fasírt fűszerekkel ízesített, tojással és vízben áztatott zsemlével egybegyúrt, általában darált sertéshúsból készített, kisebb-nagyobb húspogácsa. Vagy nem, mert zöldségből készült, vagy egyben sült, esetleg tojással töltött. Vacsorára szuper választás, hiszen gyorsan és egyszerűen elkészül. Íme a 10 legizgalmasabb variáció! ...

0

Alapételek

Olcsó, finom, kiadós: 13 pénztárcabarát recept hó végére

Ki ne ismerné a szűkös napokat, amikor kevés pénzből kell okosan gazdálkodni? Szerencsére olcsó alapanyagokból is készülhet kiadós és ízletes étel, ha ügyesen zsonglőrködünk! ...

0

Praktikus

3 olcsó de kiváló alapanyag, amiből isteni menüt főzhetsz!

A kiadós alapanyagokért és ételekért minden háziasszony hálás. Az olcsó, de jó alapanyagokkal ugyanis könnyedén átvészelhető a hó vége, de hóközi megoldást is jelenthetnek, ha a konyhapénz kicsit szűk keretek között mozog. A takarékos konyha nem jelenti azt, hogy gyenge ételekkel traktálnánk a családunkat, inkább csak annyit tesz, hogy alacsonyabb árfekvésű, kiadós, de minőségi alapanyagokból alakítjuk ki a fogásainkat. ...

0