Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Videó
Sütni öröm - főleg, ha a végeredmény mutatós, és olyan finom, hogy mindenki boldogan falja. A siker kulcsa persze elsősorban a rutin - vagy ennek híján egy olyan profi szakmai segítsége, akinek a kisujjában van a desszertkészítés csínja-bínja. Ilyen segítség a Mindmegette olvasóinak Pinczel Orsi cukrász, aki sorozatunk legfrissebb videójában számtalan praktika és trükk mellett megmutatja, hogyan készítsétek el a legfinomabb epertortát, amit valaha ettetek!
Finom, selymes puding - glutén és laktóz nélkül? Lehetetlen! Nem, ha van otthon kókusztejed, rizsliszted, ráadásul az egészet megbolondíthatod egy csipetnyi kurkumával, amitől egészen fantasztikus ízt kap. A rápakolt pirított kókuszdarabokról és a friss gyümölcsözönről még szót sem ejtettünk! 20 perc az egész, próbáljátok ki!
A túróhab önmagában is nagyon finom desszert, de a szuperizgalmas, kicsit fahéjas, kicsit vaníliás, kicsit szegfűszeges tonkababbal ízesítve, egészen elképesztő ízélményt nyújt! Eperrel és ropogós csokiréteggel kiegészülve pedig igazi luxusdesszert. Pinczel Orsi cukrászunk megmutatja, hogyan készítheted el ezt a csodát a család, a barátok - és persze a magad örömére!
Bár a nagy vendégjárásnak hivatalosan vége egy egyeszrű, gyorsan összedobható sós süti mindig jó ha van a tarsolyunkban. Ez a fűszeres, ultrasajtos, omlós-ropogós keksz például tökéletes választás bármelyik hétköznap vagy hétvégi estére, filmnézéshez, társashoz, vagy baráti traccspartihoz!
Sütni öröm - főleg, ha a végeredmény mutatós, és olyan finom, hogy mindenki boldogan falja. A siker kulcsa persze elsősorban a rutin - vagy ennek híján egy olyan profi szakmai segítsége, akinek a kisujjában van a desszertkészítés csínja-bínja. Ilyen segítség lesz mostantól a Mindmegette olvasóinak Pinczel Orsi cukrász, aki új videósorozatában süteménysütési trükköket, praktikákat oszt meg veletek - és persze isteni recepteket! A most következő gyümölcsös túróhab pont annyira egyszerű, mint amennyire finom, amennyire krémes, annyira friss!
Sütni öröm - főleg, ha a végeredmény mutatós, és olyan finom, hogy mindenki boldogan falja. A siker kulcsa persze elsősorban a rutin - vagy ennek híján egy olyan profi szakmai segítsége, akinek a kisujjában van a desszertkészítés csínja-bínja. Ilyen segítség lesz mostantól a Mindmegette olvasóinak Pinczel Orsi cukrász, aki új videósorozatában süteménysütési trükköket, praktikákat oszt meg veletek - és persze isteni recepteket! Ma egy csodálatos, izraeli gyökerű, lekváros-fahéjas kiflicske, a rugelach következik a sorban. Süssétek meg hétvégén!