Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Videó
Aki szereti az extra ropogós rántott karfiolt, de az olajban sütéstől égnek áll a haja - annak itt a tuti recept.
Cikk
Török Zsuzsa
Mindenki szereti, de nem mindenki tudja elkészíteni, pedig nem bonyolult a receptje. Eláruljuk, mire figyelj, ha nem lested el a nagyitól a fortélyokat. Haladjunk sorjában a hozzávalók, illetve a munkafázisok szerint!
Déri Szilvia, Házisáfrány
A túrógombócnak sok verziója van és mindenki a sajátjára esküszik. Csodás desszert, remek bulikaja, és tökéletes fogás egy tartalmas leves után is. S, hogy mitől is jó egy túrógombóc? Az ördög, mint mindenhol, itt is a részletekben rejlik. A gombóc legyen puha és remegős, ne kemény és fojtó. Ha morzsával borítjuk, az legyen aranybarna, ropogós, ne szottyadt és átázott.