Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Címke: pác

Receptek

Cikkek

Török Zsuzsa

Fűszerek és ízesítők

6 szárazpác, amitől fantasztikus lesz a grillhús!

Az üzletek fűszerpolcain sokféle keveréket kínálnak grillezéshez, de magad is összeállíthatsz az ízlésednek megfelelő szárazpácot (rubot). Kísérletezz szabadon vagy válassz kipróbált házi receptjeink közül! ...

0

Fűszerek és ízesítők

Minden, amit a tökéletes száraz pácoláshoz tudnod kell - így lesz tökéletes a BBQ-rub!

A száraz pácolás során a húsokat nem valamilyen páclébe áztatjuk, hanem csak különböző fűszerekkel bedörzsölve ízesítjük. Ettől a grillezéskor sokkal különlegesebb és füstösebb íze lesz. Mutatjuk, hogyan csináld! ...

0

Fűszerek és ízesítők

4 isteni grillpác, amit a kerti partin ki kell próbálnod!

A grillezés előtti pácolás lényege, hogy a magas hőmérsékleten hőkezelt húsokat, halakat, zöldségeket ízesítsük, és főleg a vastagabb szelet húsok esetében: puhítsuk. Persze, nem mindegy, hogy mit-mivel kezelünk, így most mutatunk 4 olyan receptet, amivel káprázatos grill-fogásokat alkothatsz! ...

0

Praktikus

Pofonegyszerű konyhai trükkök, melyeket nem árt ismerni!

Hogy lesz ízletesebb és porhanyósabb a csirkemell, mitől lesz tökéletes a rántás, és hogyan kerüljük el az olajszagot a lakásban? Összegyűjtöttünk néhány egyszerű tippet, melyeket minden háziasszonynak ismernie kell. ...

0