Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Címke: mit ettem ma

Cikkek

Mit ettem ma

Mit ettem ma

"Az uborkák veszettül puhák és fura ízűek" - teszteltük, hogy melyik a legjobb csemegeuborka

Az uborka lédús és ásványi anyagokban gazdag növény. Számtalan formában találkozhatunk vele, de mi a héten a boltok polcain rendre előforduló csemegeuborka felirattal ellátott termékeket figyeltük. Több ízesítés van jelen, de próbáltunk egy átlagot fogni belőlük, ami annyit tesz, hogy nincsen mellette egyéb 10 hozzávaló lehetőleg. ...

0

Húsvét

Ezt a sonkát vedd meg húsvétra, ha jót akarsz a családnak - VIDEÓTESZT!

A videós tesztekben az a nagyszerű, hogy az igazságot nem lehet szóvirágokkal elfedni, mert a tesztelők arca mindent elárul - és mint tudjuk, egy-egy gesztus többet mond ezer szónál. Nézzük, melyik húsvéti sonkát ítélte legfinomabbnak a Mit ettem ma csapata - csak az arcukat figyeljétek! ...

0

Mit ettem ma

Húsvét

Majonézes tormákat teszteltünk! Ezt ajánljuk a sonka mellé

Húsvét közeledtével a sonka mánia közepette nem szabad a kiegészítőkről sem megfeledkezni. Nem feltétlen a folyékony hangulatlazítókra hegyeztük ki a heti tesztet, de némi fickósságot ezek is megkívánnak. A torma szinte szoros partnerként követi az ünnep alatt a sonkákat.   ...

0

Mit ettem ma

Mit ettem ma

"Ezt sem igazán tudjuk emberi fogyasztásra nyugodt szívvel ajánlani" - csípős kolbászokat teszteltünk

A múltheti csemege snack kolbászok tesztje után a csípős példányokra is rárepültünk. Ezek már a profibb csípősségkedvelő kolbász fanatikusoknak vannak kitalálva. Az alap szinte mindenhol ugyanaz, csak kerül mellé némi fickósság. ...

0

Mit ettem ma

Mit ettem ma

"Egyik nagyobb büntetés az emberiség számára mint a másik" - teszteltük a snack kolbászokat

Biztosan ismerős mindenkinek az a tipikus élethelyzet, amikor a nyüzsgő városban fel-alá sétál és egyszer csak elkapja az érzés, hogy „de jó lenne enni egy kis kolbászt”. Mivel nincsen minden sarkon hentes vagy egy piac így igenis valahogy kezelni kell az ilyen katasztrófákat. ...

0

Mit ettem ma

Mit ettem ma

Teszt! Megnéztük, hol lehet a legjobb vizes zsemlét kapni

Egyre több boltnál látjuk, hogy a pékáru részleget saját belső megoldással tartják életben, ami nem éppen hátrány. Napközben is többször van szerencsénk friss pékáruval találkozni. Valamennyire modernizálódik is a kínálat, de a klasszikus menza bajnok vizes zsemlét nem lehet kirobbantani sehogy se a kínálatból. ...

0

Mit ettem ma

Mit ettem ma

"Nagyon natúr és üres az egész!" A bolti tiramisukat teszteltük

Olasz desszert a tiramisu, aminek varázsereje a kakaó és a kávé kettősében keresendő. Számtalan recept és különböző fajta létezik, akár gyümölcsös verziókat is látni, de mi a klasszikusnak mondott példányokat kerestük. Receptek és fajták ide-oda mi továbbra is a kényelmes, majd megveszem készen, utat választottunk. ...

0

Orbán - Marosi

Mit ettem ma

"Van egy műanyagpohár utóíze" - kókuszrudakat teszteltünk

A pénztárak előtt elhelyezett instant diabétesz csapdák tonnaszámra rejtik az édességeket, melyek között rendre ott pihen a kókuszrúd néven terjesztett élelmiszeripari remekmű. Többfajta verziót láthatunk belőle, van, ahol a kókusz dominál és fehér az egész, mint egy hengerelt kókuszgolyó, de van, ahol pont az inverze figyelhető meg, azaz sok kakaós keksz, némi rum és közepén valamennyi kókuszos töltelék. ...

0

Orbán - Marosi

Mit ettem ma

"A tojás savanykás és furcsa állagú" - Dobozos háromszögszendvicseket teszteltünk

A háromszögszendvics egy szolid rejtély. Eredetileg két négyzet alakú kenyér, amit átlósan félbevágnak és kész. Sok esetben a két felet még külön csomagolásba se teszik, ergo ugyanúgy meg kell záros határidőn belül enni a kettőt különben megérlelődik. ...

0

Orbán - Marosi

Mit ettem ma

„Állagra picit gumiszerű” - Vaníliás pudingporokat teszteltünk

A porból készíthető ételeknek van egy különleges kisugárzásuk. Ahogy megpillantjuk őket, átjárja csontjainkat a félelem, hogy egyáltalán emberi fogyasztásra alkalmasak lesznek-e. Krumplipüré por? Mogyoróvaj por? Puding por? Igen, a harmadikat eléggé sokan használják, pedig ezt házilag előállítani sem nagy hadművelet, cserébe akkor tizedannyi az adalékanyag benne. ...

0

Orbán - Marosi

Mit ettem ma

Az irodisták megmentői - dobozos salátákat teszteltünk

Sokan elhullanak februárra az egészséges életmód projektben, de akadnak azért túlélők. Nekik talán még inkább célpont lehet a dobozos saláta, mint termék, amihez rendre mellékelnek valamilyen szószt és villát. Viszont, ez a szósz a legnagyobb bújócska király a Földön, mert rendszerint a salátában középen elrejtőzve pihen, elsőre szinte észre se lehet őket venni. Mini villából kifolyólag egy gyors étkezést le tudunk velük rendezni bármikor és bárhol. ...

0

Mit ettem ma

Mit ettem ma

"Nagyon gyógyszertár íze van" - Smoothie-kat teszteltünk

Smoothie, leánykori nevén gyümölcsturmix, ami pépesített gyümölcsöket tartalmaz. Nevét oly sokat hirdette kedvenc TV Shopos figuránk minden áldott hétköznap délelőtt, hogy talán ember nincs a Földön, aki ezt meghallva nem gondolna vigyorgó kopasz fejére Horstnak és az ő Smoothie Maker 30001 kütyüjére. ...

0

Mit ettem ma

Mit ettem ma

"Ízre valahol a 100 Ft-os kutyavirsli környékén járunk" - Löncshúsokat teszteltünk

1937 óta tartja rettegésben az emberiséget a löncshús nevű jelenség. Debütálása után nem sokkal az amerikai katonáknak készült főleg, mint hűtést nem igénylő hústermék és a SPAM rövidítést kapta, ami annyit tesz, hogy „spiced pork and ham”. Ez a valóságban annyit tesz nálunk, hogy minden vágóhídi hulladék szinte belemehet, akár a kocsmákban a pultról feltörölt lé, amit facsart vagy csavartként árulnak. ...

0

Orbán - Marosi

Mit ettem ma

Itt a nagy virsliteszt! Ezt a kettőt inkább ne vedd meg a szilveszteri partira

Az elmúlt években is teszteltünk virsliket szilveszter előtt, de idén sem lehet kihagyni természetesen. Az biztos továbbra is, hogy az emberiség legszebb 10 jelenségei közé nem tartozik a virsli gyártás folyamata. Viszont megfigyelhető, hogy idén szépen csendben egyre több márka jelent meg kisebb, kb. 140 grammos csomagolásokkal, aminek az előnye, hogy nem kell azonnal nagyobb mennyiséget elkészíteni. ...

0

Orbán - Marosi

Karácsony

Cappuccino és gumicukor - Különleges ízű szaloncukrokat teszteltünk

Vétek lenne kihagyni karácsony előtt egy szaloncukor tesztet. Több ízben próbálkoztunk már, így idén kicsit lazábbra vettük a figurát és vegyesvágott elven kezdtünk el keresgélni. A célunk nagyjából az volt, hogy ne a klasszikus ízeket keressük, hanem a kicsit modernebb és újabb elképzeléseket. Így lett több fahéjas, de még cappuccino ízű is a mezőnybe. ...

0