Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
Ambrózi Andrea
Videó
Karikó Katalin nevét ma már az is ismeri, aki nem jártas a tudományos világban, ugyanis a magyar tudós szinte a létező összes nagy kitüntetést elnyerte, köztük a legnagyobbat, a Nobel-díjat is. A díjat idehaza, egykori alma materében, Szegeden ünnepelte, ahol azt is elárulta, milyen gasztroélmény köti a városhoz.
MME
Nyáron, a nagy melegben, a legtöbben úgy érezzük, hogy valami könnyű, inkább hűsítő levesre vágynak, a tartalmas, forró, tunkolható változatok helyett. A gyümölcslevesek pont ebbe a kategóriába tartoznak: frissítő, hűsítő, szuperkrémes és nagyon finom, mindegy, hogy barackból, meggyből vagy eperből, friss, fagyasztott vagy konzervgyümölcsből készítjük!
Cikk
WM
A nyár elképzelhetetlen a hűs, édes, fűszeres, gyümölcsös levesek nélkül. Anyáink meggylevese után manapság már sokféle módon, sokféle gyümölcsből készíthetünk hűsítő levet, amit akár leves formájában, akár desszertként is fogyaszthatunk.
Kard Sándorné
A nyár elképzelhetetlen a hűsítő, édes, fűszeres, gyümölcsös levesek nélkül. Most a 12 kedvencünket gyűjtöttük össze, ami között mindenki megtalálja a kedvére valót, legyen az a málna-, eper-, meggy-, cseresznye-, ribizli- vagy épp a vegyes gyümölcsleves. Csodaszépek, színesek és mennyeien finomak!
Farkas Bernadett
Nani
Mackós Miksa húsmuskétás barátom és blogtársam jóvoltából az elmúlt héten kicsit a tengeren túl, a nagy víz másik partján kalandoztunk. Ezen a héten hazatérünk. Folytatjuk a korábbi szándékunkat, hogy általunk is szeretett, de sokatok által is nagyon jól ismert hazai tájakra kalauzolunk benneteket, bízva abban, hogy azért az újdonság, az érdekesség erejével bírunk.
Bodnár Éva
Wagensommer Alexandra
Horváthné Klinszky klára
Sinka Endre
Szekeres Lajosné Klári
Szabó Veronika