Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
Kard Sándorné
MME
Videó
A március és az április a medvehagymáé - aztán vége az év hátralévő részére. Azért praktikus belőle pestót, azaz hosszú ideig elálló krémet készíteni, mert amikor híján vagyunk ennek a szuper vadon termő zöldségnek, akkor is élvezhessük az ízét, pirítósra kenve, salátákhoz vagy éppen tésztához keverve - mint most!
Cikk
A medvehagyma olyan vadon termő fűszernövény, amihez bárki hozzájuthat - ha maga szedi, ingyen van, ha vásároljuk pár száz forint egy nagy csokor belőle -, de csak rövid ideig, mivel csak a friss zsenge hajtások ehetőek: amint kivirágzik, megkeseredik. Használjuk ki hát ezt a pár hetet, és használjuk minél gyakrabban ezt a zseniális zöldfűszert! Most medvehagymás tésztarecepteket mutatunk nektek.