Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
MME
Cikk
A fiúk most egy kicsit lazítanak a szigorú étrendjükön, a család a kedvenc ételükkel várja őket haza.
Ki tudna ellenállni egy nagy tál kiadós, szaftos, tunkolós pörköltnek? Pláne, ha friss kenyér és kovászos uborka is van hozzá! Válogatásunkban most a vörösboros verziótól kezdve a zöldségesen át a bográcsos változatig hoztunk nektek marhapörkölt recepteket, amikkel biztosan nem lőhettek mellé. Próbáljátok ki őket!
Videó
A pörkölt az a magyaros étel, melyet szinte mindenki megtanul elkészíteni az élete során. Most a legfinomabb változatát hoztuk videón: íme a vörösboros marhapörkölt tarhonyával.
Válogatásunkban olyan klasszikus finomságokat gyűjtöttünk össze, melyek fogyasztását szinte el sem tudnánk képzelni kenyér nélkül. Az apropó nem véletlen, hiszen a Pékek Világszövetségének döntése alapján 2001 óta október 16. hivatalosan is a kenyér világnapja.
Nemes-Pádár Csilla
A pörkölt annyira alapétel, hogy talán a kezdő szakácsok között sincs is olyan, aki ne tudná elkészteni, legalább az alapot. A forró zsiradék-hagyma-pirospaprika hármasára mehet aztán bármi, a bármilyen hústól az egészen az apróra vágott tojáson vagy a zöldborsón át, a szejtánig. Mutatunk 11 isteni variációt erre a jolly joker magyar klasszikusra!
Sinka Endre
Hajdu István László
Unod minden vasárnap a hagyományos rántott húst sütögetni? Próbálj ki valami mást! Sorozatunkban hétről hétre olyan fogásokat gyűjtünk össze nektek, melyekkel nem vallotok szégyent a hétvégén akár a családra, akár egy nagyobb vendégseregre főztök!
Unod minden vasárnap a hagyományos rántott húst sütögetni? Próbálj ki valami mást! Sorozatunkban hétről hétre olyan fogásokat gyűjtünk össze nektek, melyekkel nem vallotok szégyent a hétvégén akár a családra, akár egy nagyobb vendégseregre főztök! A receptek között a szárnyas-, a hal- és a sertéshúskedvelők is megtalálják a kedvencüket, de a tésztaimádók, az egytálétel-rajongók és a vegetáriánusok találnak köztük kedvükre valót!
Marhából, sertésből, de csirkéből is elkészítjük a szaftos és omlós pörköltet. Ahány ház, annyi pörkölt, de a hagyma, a husi és a paprika mindennek az alapja. Neked melyik a kedvenced?
Hagyományos magyaros ételünk elkészítése igazán nem bonyolult, de akár bográcsban, akár lábosban főzöd, nem árt odafigyelni pár apróságra, hogy a hús omlós, a szaft pedig sűrű legyen.
Unod minden vasárnap a hagyományos rántott húst sütögetni? Próbálj ki valami mást! Sorozatunkban hétről hétre olyan fogásokat gyűjtünk össze nektek, melyekkel nem vallotok szégyent a hétvégén akár a családra, akár egy nagyobb vendégseregre főztök! A receptek között a szárnyas-, a marha-, hal- és a sertéshúskedvelők is megtalálják a kedvencüket, de a tésztaimádók, az egytálétel-rajongók és a vegetáriánusok találnak köztük kedvükre valót!
Sorozatunkban, hétről-hétre, minden hétfőn összegyűjtjük azon recepteket, amelyeket a legtöbben kerestek a Mindmegette.hu-n, like-oltatok vagy osztottatok meg a Facebookon az elmúlt 7 napban. Aki valamelyiket kihagyta volna, most pótolhatja, mellényúlni nem lehet!