Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Cikk
MME
Különleges ízpárosításokból idén sem volt hiány a Magyarország Cukormentes Tortája versenyen, melyet az Egy Csepp Figyelem Alapítvány 2012 óta minden évben megrendez a Magyar Cukrász Ipartestület szakmai támogatásával. A hozzáadott cukrot nem tartalmazó torták között olyan alkotások is a zsűri asztalára kerültek, melyeket a versenyzők a füstölt pirospaprika, az ánizs, a kamut liszt, a zöldbanánliszt, a balzsamecet vagy éppen a csicseriborsóliszt felhasználásával álmodtak meg. De a slágerízeknek a „nagy klasszikusok” bizonyultak, mint az eper, a mandula, a málna és a túró.
Megkóstoltuk a Balatoni habos mogyorót, és arra buzdítottuk olvasóinkat is, osszák meg velünk tapasztalataikat az idei országtortáról. A vélemények igazán vegyesek, lássuk a legjobbakat!