Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
MME
Cikk
A spárgának most van csak igazán szezonja, és kifejezetten szuper leveseket készíthetünk belőle, amire kiváló bizonyíték a petrezselyemolajjal, parmezánnal és pirított baconnel turbózott krémlevesverzió is. Megéri elkészíteni!
Videó
Nyáron rengeteg friss zöldség közül válogathatunk. Ezért is esett a választásunk most a cukkinire, hiszen szezonja van, ráadásul zseniálisan finom krémlevest készíthetünk belőle újkrumplival feldobva. Kiváló finomság ez a hét bármely napjára, hiszen hamar és könnyen elkészíthető.
Németh Miklósné
Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, így jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. Új sorozatunkban egyszerű, pénztárcabarát, gyorsan elkészíthető, szezonális recepteket mutatunk nektek - ma azt, hogy mit kezdjünk egy fél kiló hoppon maradt kovászos uborkával?
Bőr Judit
DÖMÖTÖR VIOLA
PATAKY KRISZTINA
Rozsnyai Gabriella