Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
MME
Videó
Sokaknak mumus az égetett tészta – és így a profiterol, az ekler- vagy a képviselőfánk – elkészítése, holott ha betartunk néhány egyszerű alapszabályt, és hagyunk elég időt az egyes lépésekre, garantált a siker!
Pallagi Flóra
A képviselőfánkot sokan szeretik, de kevesen, csak az igazán rutinosak mernek belevágni az elkészítésébe. De ha meg sem merjük próbálni, hogyan leszünk rutinosak? Sehogy! Épp ezért érdemes most Gáspár Bea bombabiztos receptjével elkezdeni a képviselőfánkozást: ebben a videóban ugyanis Bea lépésenként elmagyarázva készíti el a kétféle csokikrémmel töltött mennyei süteményt, külön felhívva a figyelmet minden buktatóra.
Vass Lászlóné
Cikk
Gáspár Bea a hétvégén káprázatos képviselőfánkot készített, aminek nemcsak a fotóját, de a receptjét is megosztotta az Instagramon. Ahogy azt Bea asszonytól megszokhattuk, csavart egyet a hagyományos recepten, és a klasszikus angolkrém helyett pisztáciakrémet töltött az égetett tésztából formázott gombócokba.
Kedvenc cukrászdai süteményed a képviselőfánk, az ekler vagy a profiterol? Ne félj az otthoni elkészítésüktől, most megmutatjuk, hogyan fogj hozzá a égetett tésztához!
HL
Ha a világszerte legnépszerűbb, házilag is kivitelezhető olasz édességek dobogós helyezettjeit kellene számba venni, a tiramisu és a panna cotta mellett a profiterol - vagy ahogy sok helyen ismerik: a profiterole - biztosan ott lenne!
Habliliom
Bizonyára minden hobbiszakácsnak vannak olyan ambíciói, melyeket régóta dédelget, de vagy azért nem valósította meg, mert nem volt hozzá megfelelő alapanyaga, receptje, vagy korábbi kísérleteit nem koronázta feltétlen siker.
Lilalicsi
Nemes-Pádár Csilla
Lőrincz Lászlóné
Putóczki Gáborné
Kovács Ágnes
Baloghné Kele Judith