Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
M Szonja
Videó
Az olaszok sokféle stílusban készülő laposkenyere, a focaccia általában sós, de vannak édes változatai is. A fehér kenyérrel ellentétben nincs ropogós héja. Mutatjuk, hogyan lesz tökéletes!
MME
Cikk
Török Zsuzsa
Az indiaiak hagyományos lepénykenyere kiválóan alkalmas curryk és zöldséges raguk szaftjának tunkolására, de megkenve és fűszerezve, sőt töltve is fantasztikusan finom.
Vitai Kati
A nyári grillezések, tárcsán sütések, salátázások, különféle mártások társaságában nagyon jól érzi magát a lepénykenyér. Tortilla és pita sokfelé kapható félkész állapotban is, de ha van 10 percünk és hangulatunk hozzá, akkor mi magunk is elkészíthetjük ezeket a kenyereket.
PATAKY KRISZTINA
Nem mindennapi fűszerek, sok zöldség, változatos mártások – az indiai konyha rendkívül változatos, és, ha szereted a pikáns ízeket, biztosan rabul ejt!
Habliliom
Fantáziadús töltelékkel készülő lepényt sütni mindig hálás dolog. Sokféleképp variálhatók, dekoratívak, és még a válogatós családtagok, barátok tetszését is elnyeri a frissen tálalt fogás, készüljön akár személyre szabott adagokban vagy nagy tepsiben.