Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
MME
Videó
A kenőmájas már gyerekkorunkban is ott lapult a legtöbb család konyhájában. Reggelire vagy uzsonnára rákentük egy szelet friss kenyérre, és felvágtuk mellé a paradicsomot, a zöldhagymát vagy a paprikát. Mutatjuk, miért imádjuk a mai napig!
Cikk
A kenőmájas egy tipikus őselem az alapélelmiszerek között, 20-30 évvel ezelőtt is már elképzelhetetlen volt, hogy egy ilyen ne lapuljon valamelyik kosárban, ha piknikezni vagy sátorozni indultunk volna. Rákenjük egy natúr szelet kenyérre, elcsócsálunk mellé egy paprikát vagy paradicsomot és kész is a deluxe gourmet élvezet. A kenőmájasok között egészen sokfajta ízesítés figyelhető meg, de a csapat a natúr kategóriát vette célba.