Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
Kautz József
Cikk
MME
Az ünnepek kétségtelenül egyik kedvenc étele a kacsapecsenye, egészen pontosan a sült kacsacomb, amelynek piros-ropogós a bőre, de a húsa olyan omlós, hogy szétolvad a szánkban. Hogy ezt a tökéletes állagot elérjük, nem árt tisztában lenni a kacsahús sütésének legfőbb trükkjeivel. Soroljuk máris, melyek ezek!
Dobos Zsolt
Hogyan ne rontsuk el a kacsa- és libacombot? Mit tegyünk, hogy megőrizze szaftosságát? A titok nagyon egyszerű - és most Széll Tamás meg is osztja veletek!
Csonka Enikő
Nyakunkon a hosszú hétvége, és egyelőre úgy tűnik továbbra is szép idővel kecsegtet bennünket az ősz - ha még nincs programotok, ajánlunk egyet: irány a varázslatos Káli-medence! Isteni borok, finom fogások, aranyban és vörösben úszó hegyoldalak: garantáltan felejthetetlen kirándulásban lesz részetek!
Németh Miklósné
A karácsonyi menü csúcspontja, kétségkívül, a sült hús. Ez mind házban más és más: van, ahol bárányt készítenek, van ahol kacsa, pulyka vagy csirke kerül az asztalra, van ahol marha, és van, ahol vad. Ha már megvan az alapanyag, de még nem tudod, hogyan süsd meg, ezekkel a receptekkel garantált, hogy nem okozol csalódást!
Dr.Gondek Károlyné
Sinka Endre
Chefbag
Gyuri