Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
MME
Cikk
Az ünnepek kétségtelenül egyik kedvenc étele a kacsapecsenye, egészen pontosan a sült kacsacomb, amelynek piros-ropogós a bőre, de a húsa olyan omlós, hogy szétolvad a szánkban. Hogy ezt a tökéletes állagot elérjük, nem árt tisztában lenni a kacsahús sütésének legfőbb trükkjeivel. Soroljuk máris, melyek ezek!
Dr.Gondek Károlyné
Videó
Szereted a csirkehúst, de kipróbálnál valami markánsabb ízű szárnyashúst? Akkor válaszd a kacsát! Segítünk, és videón is megmutatjuk, hogyan készül a ropogós kacsacomb párolt lila káposztával.
Homor Alexa
Promóció
Tavaszi hangulatot, ízvilágot idéző receptekkel kedveskedett nekünk a Zabosfa KerTÉSZ Kft. csapata, akik a biozöldségek és -gyümölcsök termesztésének éllovasai a Szeged környéki régióban. A zákányszéki vállalkozás idén tavasszal ünnepli 10. születésnapját.
Hogyan ne rontsuk el a kacsa- és libacombot? Mit tegyünk, hogy megőrizze szaftosságát? A titok nagyon egyszerű - és most Széll Tamás meg is osztja veletek!
CSEH JÁNOS
Új sorozatunkban Mészáros Balázs abban lesz a segítségetekre, hogy ne kapjatok idegösszeomlást a karácsonyi sütés-főzés során. Tippjeivel akkor is stresszmentes lehet az ünnep, ha nagyobb vendégsereg érkezik hozzátok. Elsőként egy narancsos kacsacombot készített forró meggymártással, ami olyan isteni finom, hogy azonnal a rokonok kedvence lesz.
Németh Miklósné
Szereted a csirkehúst, de az ünnepek alatt már kipróbálnál, valami markánsabb ízű szárnyashúst? Akkor válaszd a kacsát! Segítünk, hogyan és mit főzz belőle, de még a tálalásban is!
Kovács Noémi
PATAKY KRISZTINA
Gombás Gábor
Sinka Endre
Gyuri