Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
MME
Cikk
Pörkölt, tokány, ragu, mindegy csak szaftos legyen. A magyar konyha kedvencei a szaftos húsos raguk, amelyek nagyon jól kombinálhatók, gyorsan kész vannak és nagyon laktatóak.
Pataki Nóra
Nemes-Pádár Csilla
Unod minden vasárnap a hagyományos rántott húst sütögetni? Próbálj ki valami mást! Sorozatunkban hétről hétre olyan fogásokat gyűjtünk össze nektek, melyekkel nem vallotok szégyent a hétvégén akár a családra, akár egy nagyobb vendégseregre főztök! A receptek között a szárnyas-, a hal- és a sertéshúskedvelők is megtalálják a kedvencüket, de a tésztaimádók, az egytálétel-rajongók és a vegetáriánusok találnak köztük kedvükre valót!
Ha nem tudod, mit főzz vasárnap, segítünk, íme egy magyaros menüsor, amellyel mindenki elégedett lesz. Grízgaluska leves, hentes tokány, aranygaluska - ha ezt végigeszitek, boldogan pihegtek majd délután.