Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Videó
Magyarországon a trappista sajt az egyik legnépszerűbb élelmiszer. Trappista kerül a melegszendvicsre, a sajtos tésztára, a tepsis húsokra, a sajtos pogácsára, de olykor még a pizzát is megszórjuk vele. A Mindmegette.hu stábja ezúttal Debrecenbe látogatott az Alföldi Tej Kft. új sajt- és porítóüzemébe, ahol napi 250 ezer liter tejből készítenek trappistát.
A diétázók egyik kedvenc kenyérhelyettesítője az extrudált kenyér, közismertebb nevén az Abonett, amit bizonyára mindenki evett már. A terméket ma már számtalan változatban kapni, a hagyományos Abonett mellett köleses, quinoás, és rozsos, sőt szendvicsváltozatok is találhatóak már a boltokban. A Mindmegette.hu ellátogatott Abonyba és bemutatjuk azt, amire mindenki kíváncsi: hogyan is készül a ropogós extrudált kenyér.
Akik szeretik a kolbászt bizonyára eljátszottak már a gondolattal, hogy milyen jó lenne bejutni egy kolbászgyárba. A Mindmegette.hu a napokban ellátogatott a gyulai kolbászüzembe, ahol több, mint 150 éve készítik az ország egyik legfinomabb kolbászát. Gyertek velünk és nézzétek meg, hogyan készül a gyulai kolbász.
Cikk
MME
Ha október 31-én a borzongás mellett ínycsiklandó sörkülönlegességeket is megkóstolnál, akkor vár rád a Dreher sörgyára, ahol olyan rejtélyes helyszíneket barangolhatsz be, amiket eddig a nagyközönség nem láthatott.
A Maggi szlovákiai (privigyei) gyárában jártunk, ahol végigkövettük a fűszerek útját a tárolástól a csomagolásig, bepillantást nyertünk a gyártósor folyamataiba, illetve megtudtuk, mivel készül a Maggi 2017-ben.