Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
MME
Cikk
A nyári kerti partik menüsorából nem hiányozhatnak a legfinomabb zöldségek mellett a grillezett sajtok sem. Most utóbbi elkészítéséhez adunk tuti tippeket!
Videó
Következő videós receptcsokorban extrán nyúlós, mindenféle szendvicses finomságokat találtok nagyon sok sajttal kitömve. Ezeket a különleges és pofonegyszerű ételeket a gofri, a mac and cheese, a karfiol, és persze a sajt ihletett kenyérebe zárva.
Orbán - Marosi
A múltkor éppen a chilis grill sajtokat teszteltük, ami közben mélyen éreztük, hogy jó lenne a füstölt társaikat is leellenőrizni. Nyugtalanított minket a dolog így megindultunk a bevásárló túránkra.
A grillezés szezonja nálunk körülbelül május-szeptember közé tehető, persze aki extrém arc, az megcsinálja -20 fokban és fél méteres hóban is, ha arról van szó. Ezen időszakban a boltok pocain rendre feltűnnek a grillezésre szánt termékek, kolbászok, sajtok, zöldségek szószok és szinte bármi.
Bár hazánkban még nincs akkora hagyománya, mint egyes nyugati országokban, a grillezés és a szabadban fogyasztott ínyenc falatok nálunk is egyre népszerűbbek. Sokan vágynak ugyanakkor a hús mellet, vagy helyett valami másra, könnyedebb új ízekre. Számukra találta ki Magyarország egyik vezető sajtgyártója a Tihany és Karaván márkák grillverzióját, melyet idéntől három új ízben is megkóstolhatnak a fogyasztók.