Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
Dr.Gondek Károlyné
Cikk
MME
Végre itt az első igazi, nyári hétvége, poroljuk hát le a grillsütőt, trombitáljuk össze a barátokat, és a hétvégi ebédet vagy vacsorát prezentáljuk a szabadban. Ahhoz, hogy tökéletesen sikerüljön, elárulunk három pofonegyszerű alapszabályt. Grillre fel!
Mostanában a délutánok egyre melegebbek, ez pedig csak egy dolgot jelenthet: indul a grillszezon, a szórakozást és ízletes fogásokat sejtető kerti sütögetések időszaka. Dobjunk a rácsra húst, színes zöldségeket, sajtot vagy akár gyümölcsöket:az íz-élmény garantált!
A piruló húsok fűszeres aromája a kertvárosokban egyúttal a csábító nyári esték illata is. Azt jelenti, előkerültek a grillek, kezdődhet a kültéri sütés. Ha csupán arasznyi balkonja van, akkor is érdemes belevágnia, mert a szabadtéren sült étel íze egyszerűen utánozhatatlan!