Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Videó
Széll Tamás nemcsak elismert, hanem széles körben is ismert, nagyon kedvelt egyénisége a hazai gasztronómiának. Saját, Főmenü című tévéműsora mellett állandó szereplője, sőt vezetője is volt a Lidl Főzőiskolának.
Cikk
MME
Hogy miért iratkozz be egy főzősuliba? Mert ott mindig jó a hangulat és finomakat főztök... Ha ez nem lenne elég, rengeteg olyan trükköt mutatnak a séfek, amik megkönnyítik az otthoni főzést és garantáltan finomabb lesz a végeredmény a családod és barátaid nagy örömére. Mutatjuk a legjobb trükköket.
Magyarország legújabb kulináris művészeti iskolájában neves szakemberektől sajátíthatod el a főzés tudományát és a hozzá tartozó kulináris ismereteket. A Culinary Institute of Europe szeptember 15-én mutatkozott be a Taste Loffice-ban, és hamarosan elindítja első szemeszterét.
Wessely Márta
Ősszel nem csak a gyerekeknek kezdődik meg az iskola, hanem – ha úgy szeretnénk – mi is visszaülhetünk az iskolapadba. Szerencsére manapság már könnyedén találhatunk kedvünkre való tanulnivalót, érdeklődési körünknek megfelelően válogathatunk a különféle önismereti, képzőművészeti vagy épp gasztronómiai kurzusok között.
A most megalakuló Culinary Institute of Europe egyedülálló Magyarországon – a mai kor követelményeihez igazodva tanítja meg, sőt szükség esetén újratanítja a konyhai alaptechnikákat.
A tanulás többnyire ritkán felüdülés – kivéve, ha az ember főzni tanul a világ legmenőbb főzőiskolájának egyikében. Ha van olyan, akinek még nincs meg a karácsonyi ajándéka, és szenvedélyesen szeret - vagy szeretne - főzni, akkor az egyikre nyugodtan befizetheted, nem tudsz mellényúlni.