Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Cikk
MME
A húspogácsa közkedvelt feltét, illetve körettel főfogás is lehet. Próbáld ki a főbb mediterrán ízesítési módokat, és fedezd fel a különbséget! Meglátod, érdemes!
Csak darált hús, némi fűszer és kreativitásra van szükségünk ahhoz, hogy megbolondítsuk a hagyományos fasírtot. Persze néha, pont a klasszikus az igazi! Akármelyiket is szereted, tuti megtalálod a megfelelő receptet, ebben a válogatásban.
A fasírt fűszerekkel ízesített, tojással és vízben áztatott zsemlével egybegyúrt, általában darált sertéshúsból készített, kisebb-nagyobb húspogácsa. Vagy nem, mert zöldségből készült, vagy egyben sült, esetleg tojással töltött. Vacsorára szuper választás, hiszen gyorsan és egyszerűen elkészül. Íme a 10 legizgalmasabb variáció!