Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Cikk
MME
A fermentálás egyre nagyobb divat lett az elmúlt időkben. Nemcsak itthon tarol ez a különleges eljárás, hanem külföldön is egyre divatosabb. Na de mi is pontosan az a fermentálás, és hogyan kezdjünk hozzá?
A kánikulai napokon két dolgot érdemes tennünk: a vízparton heverészni és kovászos uborkát készíteni. És ha elkészült, hidegen mind megenni, a hátramaradt levet pedig nem kiönteni – meginni! Ennél egészségesebb dolog ugyanis kevés van!
Pirított szöcskét és mesterséges húst eszünk jövőre? A gaultmillau.com összeállítást készített, hogy milyen étkezési trendek várhatóak 2019-re. A szakemberek a világ minden táján 80 luxusszállodában térképezték fel az étkezési szokásokat.
Most, hogy dúskálunk a színesebbnél színesebb zöldségekben, ne feledkezzünk meg a téli időszakról sem, amikor nem lesz ennyi friss finomság a pultokon!