Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
MME
Videó
Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, úgyhogy jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. Új sorozatunkban ilyen egyszerű, pénztárcabarát, gyorsan elkészíthető, szezonális recepteket mutatunk nektek - egy kis csavarral! Íme, minden gyerek és felnőtt kedvence, az epres tiramisu!
Partali Anita
Cikk
Sorozatunkban, hétről-hétre, minden hétfőn összegyűjtjük azon recepteket, amelyeket a legtöbben kerestek a Mindmegette.hu-n, like-oltatok vagy osztottatok meg a Facebookon az elmúlt 7 napban. Aki valamelyiket kihagyta volna, most pótolhatja, mellényúlni nem lehet!
Kánikulában sokszor nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt, ilyenkor előtérbe kerülnek a sütés nélküli desszertek, főleg azok, melyek még hűsítenek is. Ez az epres tiramisu minden kritériumnak megfelel, ráadásul gyorsan elkészíthető és elronthatatlan. Mutatjuk, hogy készítsd el!
Itt az eperszezon, és bár csak úgy, önmagában fogyasztva, vagy némi tejszínhabbal megkínálva is imádni való, ha ez valakinek mégsem lenne elég, akkor van néhány receptünk, amivel csak pár perccel kell több időt tölteni, mint ha a kicsumázott eper felett megnyomnánk a habszifon gombját. Következzen egy tucat epres villámdesszert!