Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
MME
Cikk
Ha van gyümölcs, ami tortáért kiált, hát az az eper: mindenféle ízű krém jól áll neki, a tejszínhab a legjobb barátja, és olyan szép, úgy a színe , mint a formája, hogy nincs az a dekorcukor vagy marcipánrózsa, ami felvehetné vele a vesenyt. Összegyűjtöttük most a legszebb és legkívánatosabb epertortáinkat, hogy, amíg tart a szezon, mindet megsüthessétek!
Fodor Emese
Videó
Sütni öröm - főleg, ha a végeredmény mutatós, és olyan finom, hogy mindenki boldogan falja. A siker kulcsa persze elsősorban a rutin - vagy ennek híján egy olyan profi szakmai segítsége, akinek a kisujjában van a desszertkészítés csínja-bínja. Ilyen segítség a Mindmegette olvasóinak Pinczel Orsi cukrász, aki sorozatunk legfrissebb videójában számtalan praktika és trükk mellett megmutatja, hogyan készítsétek el a legfinomabb epertortát, amit valaha ettetek!
Dömők József
Az Ide Süss! 5. évadában nemcsak a fődíjért, hanem a Mindmegette.hu különdíjáért is versenyeztek az amatőr cukrászok. A nagy sütiversenyben Nagy Szandra lett a Mindmegette különdíjasa, így 10 mennyei desszertet készíthet el olvasóinknak. Most egy habcsókos epertorta következik, ami akár szülinapi ünnepségeken is megállja a helyét. Próbáljátok ki!
Kard Sándorné
A leveles tészta az a szuper alapanyag, ami soha nem hagy cserben, ha gyorsan kell valami finomat az asztalra tenni. Többek között akár tart tatint is készíthetsz belőle, mutatunk egy szuper epres receptet, amihez mindössze 4 alapanyag szükséges.
Szekeres Lajosné Klári
Az eper egyet jelent a napsütéssel, a jó idővel, amit már február végétől várunk. Aztán egyszer csak itt a jó idő, megérkeznek a hazai szabadföldi eprek és végre indulhat a tobzódás, a nyersen falt szemek mellett születhetnek a különféle epres fogások.
Maszlag Vivien
Török Zsuzsa
Elkezdődött a szezonja, most vedd és edd! Ne csak nyersen és süteménynek vagy desszertnek elkészítve fogyaszd, próbálj ki más felhasználási lehetőségeket is!
Putóczki Gáborné
Kautz József
Szabó Szabolcs Ferencné