Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
MME
Cikk
Promóció
Ha a késő tavasz, kora nyár két emblematikus gasztrosztárját, az epret és a bodzát egy lekvárban egyesítjük, annak olyan mennyei főzet lesz a végeredménye, amit persze befőzőcukorral tartósítunk, de egyáltalán nem biztos, hogy egyetlen üveg is megéri a telet! Érdemes tehát minél többet készíteni belőle.
Czipczer Tamara
Érik az eper, így egyre jobb áron juthatunk hozzá nagy mennyiségű, jó minőségű, mézédes gyümölcshöz. Mivel a szezon nem túl hosszú, érdemes résen lenni, és nagyobb tételben bevásárolni belőle, hogy dzsem és lekvár formájában minél többet konzerválhassunk belőle. Ehhez mutatunk most 9 szuper receptet!
Videó
Az Ide Süss! 5. évadában nemcsak a fődíjért, hanem a Mindmegette.hu különdíjáért is versenyeztek az amatőr cukrászok. A nagy sütiversenyben Nagy Szandra lett a Mindmegette különdíjasa, így 10 mennyei desszertet készíthet el olvasóinknak. Ezúttal a sajttorta van terítéken - házi eperlekvárral!
Török Zsuzsa
A hazai nap érlelte zamatos epernek sajnos csak pár hétig örülhetünk. Zárd üvegbe az illatos piros bogyókat, és egész évben élvezheted édes ízüket!
Orbán - Marosi
Eper vagy szamóca? Sokat lehetne rajta vitatkozni, de mi helyette inkább fogtunk 12 darab üvegbe zárt epret vagy szamócát, amit dzsemként vagy lekvárként hagyta el a gyártósort. Egy listán kezeltük őket, a polcokon sincsenek szeparálva, illetve a strandbüfében sem fogják különösebben szétválogatni őket.
Rozsnyai Gabriella
Sorozatunkban, hétről-hétre, minden hétfőn összegyűjtjük azon recepteket, amelyeket a legtöbben kerestek a Mindmegette.hu-n, like-oltatok vagy osztottatok meg a Facebookon az elmúlt 7 napban. Aki valamelyiket kihagyta volna, most pótolhatja, mellényúlni nem lehet!
Szepesi Ágnes
PATAKY KRISZTINA
Kard Sándorné
KISS NOÉMI