Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
MME
Cikk
Az őszi-téli időszakban egyre jobban vágyik az ember egy nagy tál forró, tartalmas levesre, ami a testet és a lelket is átmelegíteni. Mutatunk is 7 kiadós csirkeraguleves-receptet, amivel biztosan jóllakik a család!
Sorozatunkban hétről-hétre, minden hétfőn összegyűjtjük azokat a recepteket, amiket a legtöbben kerestek a Mindmegette.hu-n, like-oltatok vagy osztottatok meg a Facebookon az elmúlt 7 napban. Aki valamelyiket kihagyta volna, most pótolhatja, mellényúlni nem lehet!
PATAKY KRISZTINA
Malmos Szilvia
Sorozatunkban, hétről-hétre, minden hétfőn összegyűjtjük azokat a recepteket, amiket a legtöbben kerestek a Mindmegette.hu-n, like-oltatok vagy osztottatok meg a Facebookon az elmúlt 7 napban. Aki valamelyiket kihagyta volna, most pótolhatja, mellényúlni nem lehet!
KOCSIS BÁLINT
Unod minden vasárnap a hagyományos rántott húst sütögetni? Próbálj ki valami mást! Sorozatunkban hétről hétre olyan fogásokat gyűjtünk össze nektek, melyekkel nem vallotok szégyent a hétvégén akár a családra, akár egy nagyobb vendégseregre főztök! A receptek között a szárnyas-, a hal- és a sertéshúskedvelők is megtalálják a kedvencüket, de a tésztaimádók, az egytálétel-rajongók és a vegetáriánusok találnak köztük kedvükre valót!
Biró Sára
SÁNDOR ADRIENN
Videó
Itt van az ősz, egyre rövidebbek a nappalok, és ez meglátszik az emberek nyomott hangulatán. Ha véget akarsz vetni a kora-téli rossz kedvnek, ez a forró, gőzölgő leves sokat segíthet rajtad. Ha egyszer kipróbálod, tuti nem tudsz majd leállni!
Bár a hosszú, hideg estéknek sok előnye nincs, egyvalamit azért nagyon lehet szereti: amikor hazaérve tetőtől talpig átmelegít minket egy laktató, tartalmas, gőzölgő leves. Krumpli-, bab-, gulyás-, csorba-, gombóc- vagy erőleves, ilyenkor jöhet bármi, ezért össze is szedtünk azt a 15 receptet, melyet jó szívvel ajánlunk nektek az őszi-téli időszakban.
Sokáig kígyómarás gyógyítására használták, innen a kapcsolat a sárkányokkal. Kellemes, ánizsos illata új értelmet ad a húsos és a zöldséges fogásoknak egyaránt. A francia és erdélyi konyha megkerülhetetlen fűszere, de szerencsére mi is egyre többet használjuk.