Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
PATAKY KRISZTINA
Cikk
MME
Imádunk ropogtatni és szerencsére megszámlálhatatlan fajta sós nassolnivalót találunk a boltok polcain. Válogathatunk a chipsek, ropik, a popcorn és az olajos magvak között, éppen attól függően, mire is vágyunk igazán. De ezek a nasik ne csak akkor kerüljenek a kosarunkba, ha filmezni akarunk vagy partit adunk!
DÖMÖTÖR VIOLA
Ebben a céklás rizssalátában van hús - a sonka - köret - a rizs - savanyúság - a cékla - és egy kis nass - a földimogyoró - is. Elsőre lehet, hogy bizarrul hangzik, de ha egyszer megkóstoltad, nem bírod abbahagyni!
Friedl Lászlóné
Déri Szilvia, Házisáfrány
Ez az izgalmas, közel-keleti ihletésű sültcékla saláta remek egy elegáns menüsor elejére, de pita kenyérrel tökéletes hétköznapi vacsora válhat belőle!
Videó
Ha szereted a majonézes salátákat, de nem pepecselnél hosszan a konyhában, próbáld ki ezt az almás céklasalátát vegán majonézzel. Nemcsak finom, egészséges is!
Ha van otthon cékla, akkor érdemes a húsok mellé kivételesen nem sültkrumplit vagy rizst készíteni, hanem valamilyen céklás köretet - legyen az céklás saláta, céklás bulgur, vagy akár céklás tócsni. Nálatok melyik a kedvenc?
Pataki Nóra
Sorozatunkban hétről-hétre, minden hétfőn összegyűjtjük azokat a recepteket, amiket a legtöbben kerestetek a Mindmegette.hu-n, like-oltatok vagy osztottatok meg a Facebookon az elmúlt 7 napban. Aki valamelyiket kihagyta volna, most pótolhatja, mellényúlni nem lehet!
Sorozatunkban hétről-hétre, minden hétfőn összegyűjtjük azokat a recepteket, amiket a legtöbben kerestek a Mindmegette.hu-n, like-oltatok vagy osztottatok meg a Facebookon az elmúlt 7 napban. Aki valamelyiket kihagyta volna, most pótolhatja, mellényúlni nem lehet!
Nem csak édességekkel, süteményekkel tudjuk a téli, ünnepi hangulatot az asztalra varázsolni: a színes késő őszi zöldségekkel és gyümölcsökkel, varázslatos ízharmóniát csempészhetünk egy-egy fogás mellé.
Habliliom
Ugye sokaknak ismerős a helyzet: barátok jönnek hozzánk, vagy épp mi készülünk társaságba, valami jó kis eszegetni valót kellene készíteni… Legyen finom, látványra sem utolsó, no és ne kelljen az egész délelőttöt a konyhában tölteni.
Dr.Gondek Károlyné
Kard Sándorné