Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
MME
Videó
Hogy miért az egyik legkülönlegesebb alapanyagként tartják számon a céklát a konyhában? Mert egy brutálisan egészséges zöldségről van szó, aminek számtalan jótékony hatása van a szervezetünkre. Rákmegelőzőként, gyulladáscsökkentőként ismerik, na meg tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal is. A téli hónapokban pont ezért jön igazán jól egy melengető leves ebből a kiváló salátanövényből.
Baloghné Kele Judith
Cikk
Török Zsuzsa
A cékla valóságos vitaminbomba, és egészségmegőrző, regeneráló hatásai miatt pedig nem csak az őszi-téli hónapokban javasolt a fogyasztása. Egyél belőle minél többet édesen, sósan, savanyúan, sütve, főzve, vagy nyersen!
16 őrülten jó receptet mutatunk a spárgalevestől a klasszikus medvehagyma-krémlevesen át a tavaszi grízgombóc levesig.
CSEH JÁNOS
Kard Sándorné
Palma Pechy