Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
PATAKY KRISZTINA
Cikk
MME
A szabad tűzön főzött ételek nemcsak attól különlegesek, hogy ízükben megőrzik a felszálló füst aromáját, hanem attól is, hogy hangulatuk van. Mert a bográcsozáshoz társaság kell, hangos, vidám, hasukat kedvelő emberek, akik szívesen készítenek vörösbortól illatozó pörköltet, gulyáslevest vagy akár egy jó csípős halászlét. Ehhez gyűjtöttük össze a szerintünk legjobb recepteket.
Török Zsuzsa
A kezdő bográcsozók kedvéért csokorba gyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat és az alapszabályokat, amelyeket a gyakorlattal rendelkezőknek sem árt észben tartaniuk.
Tamko
Malmos Szilvia
A halászlé igazi hungarikumnak számít, ám ebben az esetben is igaz, hogy ahány ház annyi szokás. De mi a különbség a szegedi, a bajai és a balatoni halászlé között? Összeállításunkban 3 eredetei halászlé receptet találtok, amit akár bográcsban is elkészíthettek egy kellemes, őszi hétvégén.
Itt a tavasz, irány a kert! Elő a bográccsal, kezdődhet a szabadtéri főzés. A kerti bográcsozás igazi társasági program. Mindenki elégedett lesz a bográcsban főtt étellel, ha alaposan felkészülve fogunk a főzésnek.