Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Cikk
MME
Október 9-én este a St. Andrea éttermébe költözik "a tenger pezsgése" osztrigaágyon tálalva és izgalmas Varros&Co. champagne különlegességekkel kísérve Tischler Petra és Barna Ádám séf prezentálásában. A két alkotó szerint ilyen vacsorára Magyarországon még nem került sor. Négy osztrigát kóstolhatnak majd a vendégek, melyek különböző partvidékekről érkeznek és különböző konyhatechnológiai eljárásokon esnek át. Petra közben végig okít, tanít, magyaráz. Aki eddig idegenkedett volna ettől az alapanyagtól, most biztosan megszereti.
Azt mondják a St. Andrea Restaurant üzleti ebédkínálatáról, hogy a város egyik legjobbja. Barna Ádám séf, és Lizsicsár Miklós étteremvezető, tulajdonos azonban a vacsoránál is kitesz magáért. Annak érdekében, hogy kedvet csináljanak az étterem esti fogásaihoz, a divatfotóst Viszlay Márkot kérték fel, örökítse meg méltóképp a vacsora ikonikus fogásait.
Pécsi Balázs
Pár hete a Mindmegette.hu stábja is meghívást kapott az Eat Well által szervezett négykezes vacsorasorozat legújabb epizódját letesztelni: ezúttal a nomád séfként elhíresült, mexikói származású Santiago Lastrát sikerült Budapestre csábítani két este erejéig, és nem is akárhova, hanem az Eiffel Palace aljában működő St. Andreába, Barna Ádám séf mellé.
Budapest legkomolyabb tetőterasza, a St. Andrea Wine & Skybar április 11-e és 13-a között köszönti a tavaszt egy terasznyitó pezsgős hétvégével. A világ legjobb pezsgői és Barna Ádám séf dedikált ételpárosításai a hétvége legjobb fogásának ígérkeznek.
A St. Andrea Restaurant egy különleges négykezes vacsora helyszíne lesz április 11-én és 12-én este. Az EatWell eseménysorozat keretében a mexikói tehetség, Santiago Lastra Rodriguez, a St. Andrea Restaurant séfjével Barna Ádámmal közösen állította össze 8 fogásos menüsorát, melyet együtt prezentálnak majd.
Videó
Idén harmadik alkalommal rendezi meg a Nespresso nagyszabású gasztronómiai rendezvényét, a Nespresso Atelier-t február 16. és 18. között. A három napos esemény a kávé, a csúcsgasztronómia és a felejthetetlen kóstolási élmények jegyében fog telni.