Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
MME
Cikk
Jasinka Ádám
A jóárasított, 1500 forintos ételek mellett különlegességeket is kapni a budapesti karácsonyi vásáron. Ilyen az a hatalmas, barbecue ízű oldalas is, amellyel két ember is csak nehezen bír el. De mi megkóstoltuk!
Kósa Kolos
Nemes-Pádár Csilla
Akkor sem kell lemondani a füstös, grilles ízekről, ha nincs grillsütőnk. Mutatunk egy olyan barbecue-oldalas-receptet, melyhez elég a sütő, a végeredményről pedig senki se mondja meg, hogy nem a kerti sütögetés során készült.
Hogy is szokták mondani? Minden sikeres férfi mögött áll egy nő? Nos, a grillpartik világában ez a mondás valahogy így szólna: az igazán ízletes és omlós hús mögött a jól megválasztott és elkészített pác áll. Adunk is hozzá néhány ötletet!
Videó
Ariana Grande új videóklipjének szeretett volna örök emléket állítani új tetoválásával - ám ehelyett a japán mini faszén-barbecue-nak sikerült. Kínos.
A száraz pácolás során a húsokat nem valamilyen páclébe áztatjuk, hanem csak különböző fűszerekkel bedörzsölve ízesítjük. Ettől a grillezéskor sokkal különlegesebb és füstösebb íze lesz. Mutatjuk, hogyan csináld!
Orbán - Marosi
Akármennyire is próbálkozik a tél, nem fog elmaradni a tavasz és a nyár. Ezen két évszak legnagyobb előnye, hogy kedvünkre sütögethetünk a szabad ég alatt, nem fogunk odafagyni a grillrács mellé. A kerti partik egyik fontos pontja, - a hideg sörön kívül - hogy a húshoz milyen barbecue szószt használunk.
Egy nagyobb konzervdoboz, egy pengeéles olló, egy tekercs alufólia, egy hagyományos sütőrács és 10 perc - ennyi kell a diy-grillsütőhöz, és már élvezheted is a faszénen sült fogások páratlan ízét!