Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
Kard Sándorné
Videó
Amikor valaki életmódváltásra adja a fejét, legtöbbször a cukor, a zsír és a fehérliszt kiiktatásával kezdi az étkezése megreformálását - nagyon helyesen! Ám ezzel együtt jár az is, hogy az addigi kedvenceiről, bizony le kell mondania - vagy mégsem? Buday Péter mesterszakács most induló videósorozatában megmutatja, hogy a nagy klasszikusokat, hogyan lehet "egészségesítve" mégis isteni finoman elkészíteni!
MME
Cikk
Ezekkel a könnyen követhető tippekkel, rengeteg időt spórolhatsz és megőrizheted a józan eszed a karácsonyi rohanásban!
Az élelmiszerek természetes gyógyszerek: képesek enyhíteni bizonyos egészségügyi problémákat. Mielőtt a tablettáért nyúlnál, böngészd át írásunkat!
Zsoltné
Itt a tavasz, a borongós, késő téli, kora tavaszi időben még mindig jól esik egy tartalmas, melengető leves. A tél végi időszakban érdemes felhasználni a betárazott babjainkat és összeütni egy tartalmas, gazdag bablevest, amihez akár felhasználhatjuk a húsvéti sonka főzőlevét is.
CSEH JÁNOS
Egyszerűen zseniális ez a kiadós, percek alatt elkészíthető bableves-variáció, amely paradicsomosan, virslivel készül. Gazdag, laktató, és nagyon finom, érdemes kipróbálni!
Biró Sára
WM
A téli és kora tavaszi menü sztárja, a világszerte ismert és kedvelt bableves. Az egyik legrégebbi alapanyagnak számító szárazbab sok-sok ínséges időszakon segítette át az emberiséget, mivel ebből a könnyedén tárolható, energiában gazdag alapanyagból sokféle egytálételt, illetve levest készíthetünk.
SÁNDOR ADRIENN
PATAKY KRISZTINA
Putóczki Gáborné
Pataki Mária Erzsébet
Sinka Endre