Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
MME
Cikk
Az év során sokféle ételnek ünnepelhetjük a világnapját, és nem is kezdődhetne a sor a babgulyásnál jobb fogással. A melengető, igencsak tartalmas leves kitűnő választás egy hűvös téli napon.
Kósa Kolos
Fotó/Videó: Móricz István
Ha hirtelen fel kéne sorolni három jellegzetes magyar ételt, akkor szinte biztos, hogy a babgulyás közte lenne. Annyira gazdag ez a leves, hogy simán felér egy egytálétellel. Szigorúan még melegen, friss, ropogós kenyérrel tálaljuk. Aki szereti a tüzes fogásokat, az ne feledje a csípős paprikát sem. Ha kedvet kaptál hozzá, akkor itt egy tuti recept!
Rozsnyai Gabriella
Videó
A szezonális alapanyagoknál nincs jobb: finomak, olcsók és könnyen hozzáférhetőek, így érdemes kihasználni egy-egy zöldség és gyümölcs beérési idejét. Németh Ádám, a Konyhafőnök negyedik szériájának nyertese, a Mindmegettén futó sorozatában megmutatja, hogyan lehet a rendelkezésünkre álló készletekből gyorsan és egyszerűen isteni ételeket varázsolni. Gyertek velünk Ádám konyhájába: ma úgy készíti el nekünk a csülkös babgulyást, ahogy még biztosan nem próbáltátok!
Unod minden vasárnap a hagyományos rántott húst sütögetni? Próbálj ki valami mást! Sorozatunkban hétről hétre olyan fogásokat gyűjtünk össze nektek, melyekkel nem vallotok szégyent a hétvégén akár a családra, akár egy nagyobb vendégseregre főztök! A receptek között a szárnyas-, a hal- és a sertéshúskedvelők is megtalálják a kedvencüket, de a tésztaimádók, az egytálétel-rajongók és a vegetáriánusok találnak köztük kedvükre valót!
Nemes-Pádár Csilla
Kovács Ágnes
Hajdu István László