Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
MME
Videó
Miért kedvence egy kanadai cukrásznak a Dobostorta és a bejgli? Hogy jön el egy bankár életében a sorsfordító “muffin-pillanat”? Anna Olson, a Food Network tévécsatorna szakácsa Magyarországon járt, hogy Gourmet Fesztiválon ossza meg a tökéletes epres Viktória piskóta elkészítésnek titkát, és meséljen karrieréről, és hogy honnan is ismeri olyan jól a közép-kelet-európai ételeket.
Cikk
Anna Olsont, a Food Network tévécsatorna cukrászát pozitív hozzáállása és praktikus tanácsai miatt, szerte a világban imádják a nézők. Humorával, közvetlenségével eléri, hogy a sütésben kevésbé jártas nézők se riadjanak meg a valódi gourmet desszertek elkészítésétől sem. Most néhány hasznos sütési praktikát oszt meg velünk, hogy a legbonyolultabb gourmet desszerttel se gyűljön meg a bajunk!
Anna Olson neve már sokaknak ismerősen csenghet: a híres cukrász műsorait már láthatták a tévében. Sorozata azonban mostantól a Food Network tévécsatornán is elérhető, ebből az alkalomból adott interjút, amelyben beszél többek közt az édességek nyújtotta kényeztetésről, a munkamegosztásról a konyhában, és elárul néhány trükköt a tökéletes desszert készítéshez.
Ha húsvétkor szeretnénk a sonka-tojás-torma mellett különleges süteménnyel is kedveskedni a családtagoknak vagy ismerősöknek, érdemes a Food Network tévécsatornán hamarosan induló Anna Olson: Sütés c. sorozatából inspirálódni. A világhírű cukrász ugyanis olyan recepteket oszt meg a nézőkkel, amelyek elkészítéshez nem kell mesterszakácsnak lennünk, bár a lelkesedés és a sütés iránti szenvedély segítségünkre lehet.