Elkészítés: A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, a forgónál kettévágjuk, sózzuk.
Az olajat elkeverjük a szárnyas fűszerkeverékkel, a borssal, a korianderrel és az átnyomott fokhagymával. A combokat bedörzsöljük a fűszeres olajjal, és legalább 1 órára a hűtőbe tesszük.
A combokat tepsibe rakjuk, a tepsit lefóliázzuk, és előmelegített sütőben kb. 1 órát sütjük, amíg a hús megpuhul.
Összekeverjük a chili és a szójaszószt. Levesszük a fóliát, a combokat megkenjük a chilis szójaszósszal, és szép pirosra sütjük. Többször ellenőrizzük, mert könnyen megég!
Köretnek párolt zöldséget készítettem mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre