Elkészítés: Főzes előtt engedd fel a rákocskákat. A répát gyufaszálnyi darabokra aprítod, így jársz el a bambuszrüggyel is. Az olajat felhevíted, a hagymákat fokhagymaprésen átnyomod, és irány az olaj!
Üvegesre párolod, leveszed a tűzről és hozzáadod a szójaszószt, borsot, a sót és a chili-port. Ezután mehet bele a répa és a bambuszrügy. Jól átkevered, majd felöntöd a húslevessel (vagy vízzel), és fedő alatt párolod egy kicsit (kb. 10 perc). Ezután belerakod a rákot, és készre főzöd (kb. 15- 20 perc). Én tojásos rizst szoktam hozzá készíteni. Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre