Elkészítés: A szárnytöveket megtisztítjuk, megmossuk. A vöröshagymákat megpucoljuk és négybe vágjuk. A kacsaszárnyakat sózzuk.
Összekeverjük az olívaolajat a mézzel, a chiliszósszal, az átnyomott fokhagymával és a fűszerekkel. A szárnytöveket ebbe a páclébe forgatjuk, és legalább 1 órára a hűtőbe tesszük. Ezt előző nap is megtehetjük, akkor még finomabb lesz a hús.
A szárnytöveket egy tepsibe tesszük, közé rakjuk a négybe vágott vöröshagymát. 1 deci vizet öntünk alá, és lefóliázva 1 órát sütjük. Levesszük a fóliát, és visszatesszük sülni, amíg szép piros színt kap /20-30 perc/.
Köretnek sült újburgonya és friss saláta készült mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre