Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Chilis fettuccine pesto rossoval és gombával

60 perc
bonyolult
költséges
6 adag

Elkészítés

1.

Olívaolajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát, fokhagymát, feldarabolt paradicsomot és a szeletekre aprított gombát. Mikor a gomba megpuhult és a paradicsom is elfőtt, hozzáadjuk a pestot és ízlés szerint még sót, borsot, oregánót, bazsalikomot. Ha úgy véljük, nem elég a szaftos, akkor paradicsomszószt érdemes hozzáadni, de nem szabad eltúlozni, ne legyen túl hangsúlyos az íze.

2.

Közben kifőzzük a chilis fettuccinét (al dente-re), majd beleforgatjuk a gombás-hagymás alapba és már kész is. Forrón tálaljuk, tetején reszelt parmezánnal és fekete olajbogyóval.

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss