Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

23 kilót hízott és depressziós lett az Oscar-díjas színésznő

default user icon
MME
Nem könnyű a hollywoodi színészek élete sem. Egy-egy szerep miatt olykor több kilót kell hízniuk vagy éppen fogyniuk. Sokszor önsanyargatás által érik el a kívánt alakot. Charlize Theron a Tully című film szerepért bevállalta, hogy meghízik. Az Oscar-díjas színésznő depressziós lett, miután 23 kilót felszedett.

Charlize Theronnak a Tully című filmben egy háromgyerekes, kimerül, túlterhelt édesanyát kellett alakítania, aki nemrég adott életet harmadik gyermekének és nem igazán bírja a folyamatos éjszakázást, a sírást és még mellé a házimunkát. A színésznő a szerep kedvéért hízókúrába kezdett. Talán azt gondolnánk, hogy könnyebb felszedni néhány kilót, mint leadni, de az Oscar-díjas sztár megszenvedett azért, hogy 23 kilót magára szedjen.

- Szerettem volna azt érezni, amit ez a nő érzett. Azt gondoltam ez a legjobb módszer ahhoz, hogy közelebb kerüljek hozzá. Hatalmas meglepetésként ért, szinte arcul csapott, hogy depressziós lettem. Rengeteg feldolgozott élelmiszert ettem és cukros italt ittam. Nem voltam jó társaság a forgatás alatt – mondta a színésznő.

Charlize Theron a forgatás alatt nagyon ügyelt arra, hogy megtartsa a súlyát. Még éjszaka is felkelt enni.

- Beállítottam az ébresztőt és hajnal kettőkor sajtos tésztát ettem  - mesélte Theron, akinek a két gyermeke azt hitte, hogy édesanyjuk várandós.

A forgatás után aztán jött a neheze. A színésznő szeretett volna minél előbb megszabadulni a felesleges kilóktól.

- Aggódtam, mert nagyon hosszú időbe telt, míg fogytam. Amikor a Rém című filmet forgattuk, öt napig alig ettem és visszaállt a súlyom és jól éreztem magam. Csak egy 42 éves szervezet más, mint egy 27 éves. Az orvosom megnyugtatott és mondta, hogy menni fog. Végül másfél év alatt fogytam le - mondta a színésznő.

FELISMERHETETLEN! DÖBBENTESEN MEGHÍZOTT CHRISTIAN BALE >>> 

ELKÉPESZTŐ! 16 KILÓT FOGYOTT A PRETTY LITTLE LIARS SZTÁRJA >>> 

DÖBBENETESEN LEFOGYOTT NIGELLA LAWSON: 4 RUHAMÉRET A KÜLÖNBSÉG >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss