Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Döbbenetes műalkotások a kávéscsészékben: így készül Ryan Gosling tejhabból!

default user icon
MME
Amikor az ember tejhabja, a reggeli kávéjára, a vártnál keményebbre sikerül, esetleg a latte macchiatója megtartja a rétegeket, és szép csíkos lesz, máris baristának képzeli magát. Aztán meglátja Michael Breach tejhab-kreációit, és rájön: ez bizony egy másik liga!

Michael Breach baristaként egy New York-i hotel alkalmazottja volt 2013-ban, amikor egyik alkalommal elkezdett babrálni a tökéletesre habosított tejjel, az egyik cappucinója tetején. Addig-addig ügyeskedett, amíg egyszer csak egy arc rajzolódott ki a habból. A kreációt elkészítette egy vendégnek is, amivel óriási sikert aratott. Az elképesztő kézügyességgel és türelemmel megáldott Breach úgy döntött, ebből rendszert csinál: a szokásos csillagok vagy szívek helyett ezentúl különböző ismert emberek portéját skicceli fel a kávék tetejére. 

Azóta az úriember saját kávézóra és világhírnévre tett szert, és közel százezer Instagram  követője rajong a munkáiért - amelyből egy kis ízelítőt adunk most. Javasoljuk, hogy mindenki görgesse végig a képeket, mert az utolsóból megtudhatjuk, hogyan lehet minden reggel Ryan Goslinggal kávézni!

Freddie Mercury

 

Morgan freeman

 

George Michael

 

John Lennon

 

Audrey Hepburn

 

Jeff Goldblum

 

Harry Potter, vagyis Daniel Radcliff

 

Madonna

 

prince

 

marylin monroe

 

így készül ryan gosling...

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss