Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Céklás-sajtos zöldségfasírt

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 1 közepes cékla
  • 2 nagyobb sárgarépa
  • 2 közepes fehérrépa
  • 1 közepes vöröskagyma
  • 2 tojás
  • 20-30 dkg füstölt sajt (vagy 4 darab füstölt kockasajt)
  • 2 kanál burgonyakeményítő
  • zabpehelyliszt, amennyit a massza kíván
  • bors
  • petrezselyem
  • őrölt kömény
  • zsemlemorzsa
  • olaj

Elkészítés

    Elkészítés: A zöldségeket, a hagymát és a sajtot lereszelem. Hozzáadom a tojásokat, a fűszereket, a keményítőt és a lisztet. Ne csináljuk finomliszttel, mert attól kemény lehet. A massza inkább lágyabb, ragadósabb legyen, mert így lesz laza a fasírt sütés után. A gombócókat zsemlemorzsába forgatjuk, és forró olajban kisütjük.

Megjegyzés

Vegetáriánusoknak ajánlom, de a húsevők is szeretik, már kipróbáltam! Salátákkal nagyon finom.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin