Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Céklás-diós csirkesaláta

MME MME
120 perc
egyszerű
átlagos
2 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Tojás
  • Tej
  • Diófélék

Elkészítés

  1. A céklát megmossuk, alufóliába csomagoljuk, majd 200 fokon, 1 óra altt megsütjük.
  2. A csirkemellfilét felcsíkozzuk megsózzuk-borsozzuk, és egy kis forró olívaolajon megpirítjuk. 
  3. A diót durvára rötjük, és összekeverjük az apróra kockázott céklával és csirkehússal.
  4. A majonézt a tejföllel és a citromlével összekeverjük, sózzuk, borsozzuk - kóstoljuk - majd a csirkehúsos keverékre öntjük. Tálalásig a hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.

Ezek is érdekelhetnek

Friss