Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Céklafasírt

default user icon

Hozzávalók

  • 30 dkg cékla (nyers)
  • 30 dkg burgonya
  • 1 ek liszt
  • 1 db tojás
  • 1 csipet őrölt szerecsendió
  • 1 csipet őrölt feketebors
  • 1 tk só
  • 1 ek zsemlemorzsa
  • olaj a sütéshez

Elkészítés

    1. A nyers céklát, és a nyers burgonyát lereszeljük a sajtreszelőn, majd összedolgozzuk a hozzávalókkal.
    2. A masszából nedves kézzel gombócokat formázunk, zsemlemorzsába hempergetjük, és forró bő olaj ban kisütjük.
    3. A kész fasírtokat papírtörlőre szedjük. Feltétként vagy mártogatósnak is tökéletes.

      Húsmentes finomságok itt >>>

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin