Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Carpaccio à la Cipriani

Hozzávalók

  • 1 kávéscsészényi majonéz (2 db tojássárgájából)
  • 1 ek mustár
  • 2 kk Worcester-szósz
  • 1 ek brandy
  • 1 ek whisky
  • 4 ek tejszín
  • 50 dkg nyers marhabélszín

Elkészítés

    1. A majonézt simára dolgozzuk a mustárral, a Worcester-szósszal és a brandyvel, majd a whiskyvel. Közben folyamatosan, finoman kevergetjük. Végül hozzáadjuk a tejszínt.
    2. Négy nagy tányéron szépen elrendezzük a nyersen papírvékonyra szeletelt bélszínt, és a szósszal valamilyen absztrakt ábrát rajzolunk a húsra.

Megjegyzés

Az ételt Giuseppe Cipriani találta ki a velencei Harry’s Barban a nyerskoszt-diétára fogott Amalia Nani Mocenigo grófnőnek.

MME
A carpacciót ízlés szerint parmezánnal vagy salátával tálalhatod.
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin