Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Carbonara spagetti - tojás nélkül!

MME MME
30 perc
egyszerű
átlagos
2 adag

Elkészítés

  1. A tésztát kifőzzük bő, forrásban lévő sós vízben a csomagoláson megadott utasítás szerint. Ezután leszűrjük, lecsepegtetjük, és melegen tartjuk.
  2. A tofut kockákra vágjuk, majd összeturmixoljuk a tejszínnel és a parmezánnal, egy kevés sóval és borssal ízesítjük.
  3. Egy serpenyőben felorrósítjuk az olajat megpirítjuk rajta a felkockázott sonkát. A sonkához forgatjuk a lecsegepett tésztát, majd kikapcsoljuk a tűzhelyet az edény alatt. Végül hozzáöntjük a tésztához a tofus keveréket, és alaposan összeforgatjuk.
  4. Friss fűszerekkel és egy kevés reszelt parmezánnal megszórva tálaljuk. 

    CARBONARA, AHOGY MÉG SOSEM PRÓBÁLTAD - ZSENIÁLIS PALEO RECEPT! >>> 

    BOLOGNAI SPAGETTI VEGÁN MÓDRA >>> 

    HAMIS SAJTOS MAKARÓNI (MAC AND CHEESE) - VEGÁN MÓDRA >>> 

Megjegyzés

"A krémes carbonara spagettiről akkor sem kell lemondanod, ha nem fogyaszthatsz tojást! Durum tésztával készítve az inzulinrezisztensek étrendjébe is beilleszthető."
Egy adag: 745 kcal
(Iklódi Dóra, gasztroblogger) - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss