Elkészítés: Az alaptészta hozzávalóiból piskótát sütünk a következőképpen: a tojásokat különválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük, lassanként hozzáadjuk a kristálycukrot, tovább verjük, majd lassanként hozzáadagoljuk a hideg kávét. Ha kemény a hab, óvatosan belekeverjük a liszttel elkevert kávét és a szódabikarbónát. Előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt megsütjük.
A krémekhez a pudingokat (külön-külön) elkeverjük kb. fél dl tejben, a többi folyadékot felforraljuk, majd folytonos keverés mellett ráöntjük a tejjel elkevert pudingra, majd készre főzzük, hagyjuk kihűlni. A vajat habosra keverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a kihűlt pudingokat. Tovább keverjük. Kb. 15 percre mélyhűtőbe tesszük, majd tovább keverjük gyorsfordulatú keverőgéppel. Ha már minden kihűlt, mindent kikevertünk, kezdődhet a torta összeállítása.
A piskótát kettévágjuk, a kávékrém 1/3-át rákenjük az alsó lapra, majd a babapiskótát beleforgatjuk a kávésszirupba, majd megkenjük az egyik oldalát fehér krémmel, és élére állítgatva ismételjük, amíg befedtük az alsó lapot. A maradék fehér krémet elkenjük a babapiskótákon, ügyelve, hogy ne maradjon sehol rés. Majd a felső lapra rákenünk 1/3-ad kávékrémet, és ráborítjuk a tortára. A maradék 1/3-ad kávékrémmel bekenjük az egész tortát, legalább 6 órára hűtőbe tesszük. Díszítése tejszíhabbal vagy csokimázzal lehetséges.