Elkészítés: Az omlós tésztához összegyúrom az alapanyagokat. Ha kész, fóliába csomagolva hűtőbe teszem, akár fél napra is.
A tésztát kiveszem a hűtőből, kicsit átdolgozom, hogy formázhatóvá váljon. Kinyújtom vékonyra. A habrolót betekerem alufóliával, a tésztából akkora darabokat vágok, hogy a habrolót körbeérje. Összenyomkodom, és szilikonnal bélelt tepsibe teszem. Forró sütőben rózsaszínre sütöm.
A megsült cannolliból kihúzzuk a habrolókat. A mascarponét és a sajtkrémet kikeverjük porcukorral, habzsákkal betöltjük a tésztarolókat. Másnapra megpuhul és isteni desszert lesz belőle.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre