Elkészítés: A spárgát szobahőmérsékleten kiolvasztjuk. A sajtból 12 egyforma hasábot vágunk. A lasagne lapokat nagyon bő, sós, forrásban lévő vízbe tesszük, és 4-5 percig főzzük. Óvatosan leszűrjük, és a lapokat egymás mellé fektetjük. Minden lapra két szelet sonkát, két szál spárgát és egy-egy sajtdarabot teszünk. Szorosan feltekerjük, és tepsibe tesszük.
A tejszínt összekeverjük a maradék lereszelt sajttal, a tojások sárgájaval, és ízesítjük őrölt szerecsendióval. Ezt a keveréket a tésztára öntjük, és 180 fokos sütőbe téve 40 perc alatt aranybarnára sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre