A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk. Egy tálban összekeverjük az olívaolajat, a paprikakrémet (vagy édes pirosaranyat) és a fűszerkeveréket.
A hússzeletek mindkét oldalát alaposan megforgatjuk a pácban. Akár egy éjszakán keresztül is pácolhatjuk hűtőbe rakva, de azonnal is süthető.
Felforrósítunk egy teflonserpenyőt. Nagy lángon, hirtelen megsütjük a hús mindkét oldalát.
Salátaágyon tálaljuk: összekeverünk fodros salátát, rukkolát, apró kockára vágott édes paprikát, meghintjük balzsamecetkrémmel és erre helyezzük a húst. Igény szerint sült burgonyával is tálalhatjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre