Elkészítés: A csirkemellfilékbe zsebet vágunk, bedörzsöljük olajjal.
A töltelékhez a camembert sajtot apróra kockázzunk, és elkeverjük a krémsajttal és a majorannával. Beletöltjük a zsebekbe, hústűvel összetűzzük.
Tepsibe tesszük, olajjal meglocsoljuk, és fóliával lefedve 25 percig pároljuk.
Közben elkészítjük a mártást, amelyhez a bort egy edénykében felére beforraljuk, belekeverjük a tejszínt, majd krémmé főzzük. A tűzről levéve kevergetve felolvasztjuk benne az
apró kockákra vágott sajtot.
A spagettit kifőzzük, vajon átforgatjuk. A
húsról leveszük a fóliát, aranyabarnára pirítjuk.
Tálaláskor a tészta mellé tesszük a töltött csirkemellet, és mindkettőt meglocsoljuk a mártással.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre